Дома Тагови Духовденски понеделник

Таг: Духовденски понеделник

ДЕНЕС Е ДЕН НА СВЕТИОТ ДУХ – ДУХОВДЕНСКИ ПОНЕДЕЛНИК: Жените не...

Дознајте што треба секоја жена да направи на Дyxовденски понеделник, според старите традиционални обичаи, за да се зaштити домот од лoша среќа. Православните верници...

ДУХОВДЕНСКИ ПОНЕДЕЛНИК: Стар обичај за заштита на домот и семејството од...

Дознајте што треба секоја жена да направи на Духовденски понеделник, според старите традиционални обичаи, за да се заштити домот од лоша среќа. Православните верници...