Дома Тагови домашен тест за кандида

Таг: домашен тест за кандида

„Кандидата доведува до сепса, проблем со срцето а може да биде...

Кандидијазата која ја зафаќа слузокожата од дигестивниот и pecпираторниот систем се лекува opално, додека системската може да биде опacна, и иако е ретка, сепак...

На овој едноставен начин може да проверите дали имате габи во...

Кандидата, во помали количества, типично е застапена во усната празнина, кожата, женските г ениталии и тенкото црево. Во нормални, помали концентрации, не би требало...