Дома Тагови диета за улкус

Таг: диета за улкус

Диета од нутриционист специјално направена за чир на желудник, хијатална хернија...

Оваа диета е наменета за пациенти со чир на желудник, дуоденум, ерозивен и хронични гастритис и дуоденитис, рефлуксна болест на хранопроводот (ГЕРБ) и хијатална...