Дома Тагови џем од ѓумбир

Таг: џем од ѓумбир

Мевлем од мед, ѓумбир и лимон – лекува болести од глава...

Медот и ѓумбирот се одлична лековита комбинација. Со нив може да се излечи кашлица, да се ублажат симптомите на настинка и грип, да се...

ЏЕМ ОД ЃУМБИР: Најдоброто природно средство за јакнење на имунитетот

За време на ладната сезона кога човекот најмногу е подложен на настинки и други вирусни инфекции, неопходно е да се води сметка за своето...