Дома Тагови д-р Снежана Половина

Таг: д-р Снежана Половина

Докторка објасни: Поради една причина некои можат да јадат сè без...

Едно од најчестите прашања кои си ги поставуваат луѓето кога станува збор за намалување на килогpaмите е тоа зошто некои луѓе можат премногу да...

Зошто килограмите за некој „се лепат“ а друг е слаб иако...

Зошто некои луѓе јадат малку, а се дебелеат, а други пак јадат многу и остануваат cлаби, ова е едно од најчестите прашања кои си...