Дома Тагови д-р Хинохара

Таг: д-р Хинохара

Д-Р ХИНОХАРА ЖИВЕЕЛ 105 ГОДИНИ, а неговите совети за долговечност ги...

Може да се каже дека д-р Шигеаки Хинохара е одговорен за долговечноста на Јапонците, бидејќи советите на овој јапонски доктор многу придонесоа за неговата...

Јапонскиот доктор живеел 105 години: Тајната за долговечноста е детската енергија

Би можело да се каже дека д-р Шигеаки Хинохара е одговорен за долговечноста на Јапонците, бидејќи советите на овој јапонски лекар многу придонесоа неговата...

Јапонците живеат така долго поради овој славен лекар: Пред својата смрт...

Јапонскиот лекар Шигеаки Хинохара ги лекувал своите пациенти уште неколку месеци пред својата смрт и им помогнал во поставувањето на медицинските системи, благодарение на...