Дома Тагови чеша десна дланка

Таг: чеша десна дланка

Кој и да ви кажал дека ќе давате пари, ве излажал:...

Уште кога бевме деца сме слушнале за ова суеверие, па секој од вас „верува“ дека кога ќе ве почеша левата дланка, тоа значи дека...