Дома Тагови Чебурек

Таг: Чебурек

Чебурек-панцероти без квасец: Децата бараа – мама исполнува желби

Чебурек или чебуреки, кој како го нарекува е вид на брза храна, лепињи кои според изгледот потсетуваат на панцероти или калцони, но тоа не...