Дома Тагови чај од смоква

Таг: чај од смоква

СМОКВИН ЛИСТ: Чајот помага за лекување на бронхитис, дијабетес, желудник и...

Наберете млади смиквини листови и искористете ги за да го закрепнете целото тело. Доколку боледувате од дијабетес, чир на желудник, бронхитис или м ака...

Чај од смоквин лист за бронхитис, дијабетес, желудник, афти, висок притисок...

Искористете ги листовите од смоква за да го закрепнете целото тело. Доколку боледувате од дијабетес, чир на желудник, бронхитис или мака мачите со висок...