Дома Тагови Брезов сок

Таг: Брезов сок

Младите листови од бреза се совршен лек за бубрезите, а ги...

Брезата е билка која се смета за симбол на руското пространство, а кај народот се цени како моќен природен лек против уринарни инфекции, проблеми...

Сокот од бреза е дар од природата: Го лекува телото, ги...

Сокот од бреза е одличен против разни воспаленија во организмот, рани, првут, за дигестија и кожа, а доколку го собирате на овој начин Старите словени...