Дома Тагови бола менструација

Таг: бола менструација

Месечниот циклус не е ист во 20, 30 или 40-тите ...

Менструацијата веројатно не е баш омилениот месечен настан кај ниту една жена, особено кога таа е болна и проследена со разни непријатности. Еден месец доцни,...