Дома Тагови багремов цвет

Таг: багремов цвет

Сируп од багремов цвет за намалување на холестеролот, болки во грло,...

Багрем (Robinia pseudoacacia) е уште познат како акација. Стеблото на багремот е многу отпорно на разните надворешни влијанија. Младото стебло е лесно кршливо, а...

Багремов сируп кој ги обновува белите дробови и прочистува од насобраната...

Багрем (Robinia pseudoacacia) е уште познат како акација. Потекнува од југоисточниот дел на Америка, но брзо се проширил низ целиот свет. Во Европа „пристигнал“...