Дома Тагови алкохолизам

Таг: алкохолизам

Виновникот е само еден: цироза на црн дроб, сообраќајки, самоубиства и...

-Повеќе од 3 милиони луѓе умираат поради претерана консумација на алкохол, а повеќе од три четвртини од овие луѓе се мажи. Ова значи дека...