Дома Тагови алкалоид изложба

Таг: алкалоид изложба

СО ОТВОРАЊЕ РЕТРОСПЕКТИВНА ИЗЛОЖБА И ПРЕДАВАЊЕ ДОНАЦИЈА ОД НАД 4 МИЛИОНИ...

Првиот филм за „Алкалоид“ од 1950 година, најстарото кутиче и оригиналното одобрение за производство на лекот „Кафетин“; првите пакувања „Бекутан“, најстарите индустриски машини и...

БУТИК ЗА ДЕЦА "ЈАКОВ"