Дома Тагови 9 септември

Таг: 9 септември

ФАНУРОПИТА: Погача која се прави на 9 септември, се замислува желба...

Фануропита е колач кој се приготвува во чест на Свети Фануриј, заштитникот на учениците и студентите. Оваа погача се приготвува често, но задолжително на денот...