Дома Тагови 8 март

Таг: 8 март

Цвет кој не им се подарува на жените: Се верува дека...

Секој цвет си има свое значење, а со тоа и порака која се пренесува со самиот чин на подарување. Затоа, внимателно одберете го подарокот...