Дома Тагови 25 кг

Таг: 25 кг

Слабејте здраво со помош на кефир: минус 25 кг за 2...

Габата од која се добива пробиотикот наречен кефир, може да се користи во програмот за слабеење. Тајната на оваа габа кој уште е наречена...

Здрава диета која ќе ви го промени метаболизмот и ќе ослабете...

Целта на оваа диета е покрај намалувањето на килограмите да се постигне и промена во метаболизмот, со што се гарантира дека изгубените килограми нема...