Дома Тагови Зерде

Таг: Зерде

ЗЕРДЕ – Традиционален турски десерт со ориз

Зерде е традиционален турски десерт со специфична боја и вкус. За оваа комбинација можеме да му бидеме благодарни на најскапиот зачин во светот, шафранот. Станува...

БУТИК ЗА ДЕЦА "ЈАКОВ"