Дома Тагови време

Таг: време

Не е сеедно: дали сте родени наутро, напладне или доцна навечер

Некои свои постапки, ставови и расположенија подобро ќе ги разбереме ако знаеме во колку часот сме родени, односно ако го знаеме нашиот нумерички вибрационен...

Еве како влијае врз здравјето поместувањето на часовникот нанапред (Летно сметање...

Поместувањето на часовникот за еден час при летното сметање на времето обично предизвикува ненаспаност и умор.​ Ова се некои од проблемите кои можеби ќе ги...

Како временската состојба влијае на здравјето

Променливите временски услови предизвикуваат мигрена, астма, кардиоваскуларни проблеми, несоница , вртоглавица па дури и психолошки нарушувања. Есента неодамна ни пристигна, па времето сега е најпроменливо,...