Дома Тагови влажни марамици

Таг: влажни марамици

„АЛКАЛОИД“ ПУШТИ ВО УПОТРЕБА НОВА ИНВЕСТИЦИЈА ЗА СОПСТВЕНО ПРОИЗВОДСТВО НА ВЛАЖНИ...

Влажните марамчиња Becutan се производ од портфолиото на брендот, за првпат воведени на пазарот во 2006 година, изработени според оригинална рецептура на фармацевтските експерти од „Алкалоид“. По...