Дома Тагови Вампиров лист

Таг: Вампиров лист

ПОМОЌНА ОД ЧУВАР КУЌА: Лекува чир во желудник, хемороиди и секакви...

Ако ве ука са комарец, само скинете ливче од оваа билка, излупете ја тенката опна од едната страна и ставете ја како облога на...

Бабата ставаше облога од Вампиров лист, за две ноќи исчезна проблемот...

Билката со која денес нè запознава билкарот Мартин Најдовски има повеќе народни имиња. Некој ја знае како Париче, друг како Вампиров лист... но, она...