Дома Тагови цвет од бозел

Таг: цвет од бозел

СОК ОД БОЗЕЛ: Нашите баби веруваа дека помага кај овие 8...

Лесно се подготвува, а добар е за сите луѓе. Сокот или чајот од бозел може да излекува алергии, да го забрза сла.беењето, да го...

Сируп за воспаление на бели дробови, особено кај деца

Ова е уште еден од лековитите рецепти на билкарот Најдовски, од архивата на неговото семејство. Пишува: Мартин Најдовски Сè што ве интересира во врска со подробностите...