Дома Тагови црни очи

Таг: црни очи

Еве зошто луѓето со зелени очи се најопасни, а оние со...

Како што многумина веруваат во хороскоп или читање од дланка, постојат и такви кои веруваат дека карактерот може да се чита и според бојата...