Дома Тагови центар за рамнотежа

Таг: центар за рамнотежа

Имате вртоглавици, мачнина, ви брмчи во ушите, главоболка? Проверете го центарот...

Мениерова болест - симптоми СИМПТОМИ: -Повремена вртоглавица, понекогаш придружена со мачнина, повраќање, бледило и немоќ -тегоби со слухот, вклучувајќи се’ послаб слух, тинитус (брмчење во ушите), пречувствителност...