Дома Тагови Трајанка од Прилеп

Таг: Трајанка од Прилеп

На сон ѝ се јавил глас кој и порачал да оди...

Трајанка од Прилеп си имала мака и откако на сон ѝ се јавил глас, одлучила да го послуша и да го исполни барањето од...