Дома Тагови телефон

Таг: телефон

Одговорете на кој начин го држите телефонот во рака и дознајте...

Научниците го посветиле своето време за едно интересно истражување: дали начинот на кој луѓето го држат својот мобилен телефот – открива нешто за нивниот...