Дома Тагови совети за младенци

Таг: совети за младенци

„БОГ ШТО СОЕДИНИЛ ЧОВЕК ДА НЕ РАЗДЕЛУВА“ – (Совети за младенците)

Семејството може да ви го надомести целиот свет, но светот никогаш нема да го надомести семејството. Домот дава среќа, која не може да ја...