Дома Тагови синус

Таг: синус

Ако имате мозолка на овој дел од телото ВЕДНАШ обратете се...

Пилонидалниот синус се појавува на почетокот од задникот, на „тртката“. Се состои од отпадни состојки од кожата и влакната. Враснатите влакна предизвикуваат формирање на...

Ако имате мозолка на овој дел од телото ВЕДНАШ обратете се...

Пилонидалниот синус се појавува на почетокот од задникот, на „тртката“. Се состои од отпадни состојки од кожата и влакната. Враснатите влакна предизвикуваат формирање на...

Дали знаете зошто ве болат забите додека трчате?

Иако болката во забите во текот на трчањето не мора да биде голем проблем, од друга страна може да упатува на сериозни здравствени проблеми. ​ “Доколку...

БУТИК ЗА ДЕЦА "ЈАКОВ"