Дома Тагови сиета 14 дена

Таг: сиета 14 дена

ТАМАМ ПРЕД ЛЕТО: Мени за 14 дена кое ќе ве олесни...

Овој начин на исхрана не содржи речиси воопшто јаглехидрати, а токму тоа е една од причините зошто е толку делотворна. Ако имате вишок од...