Дома Тагови што е добар човек

Таг: што е добар човек

Добар човек е оној кој не е себичен и дава многу,...

Колку е тешко да се разбере човечката добрина? Добар човек е оној кој несебично дава многу, а не бара ништо за возврат. Седам и...