Дома Тагови салеп

Таг: салеп

Ова сите го пиевме како деца, а не знаевме колку е...

За време на студените зимски денови, нашите мајки често ни го готвеа овој овој прекрасен напиток. Салепот е убав, топол, сладок пијалок идеален за...

Салепот е најдобриот напиток за восплено грло и горни дишни патишта,...

Салепот (orchis maculate) е билка од родот Orchis sp. од која се користи коренот, а најчесто е застапена во пределите на Централна и Источна Европа. Популарниот...

БУТИК ЗА ДЕЦА "ЈАКОВ"