Дома Тагови садење во чашка

Таг: садење во чашка

Ништо не вложувате, а го добивате омиленото овошје без пестициди: садење...

Сите ние дома имаме вишок пластични чаши, а доколку немате, тогаш е време да започнете да ги собирате. Исто така, сите ние купуваме овошје...

БУТИК ЗА ДЕЦА "ЈАКОВ"