Дома Тагови рамо

Таг: рамо

СМРЗНАТО РАМО: Со оваа вежба за 2 дена ми поминаа болките...

Здраво на сите, јас сум Мет од „Upright Health“. Едно утро се разбудив со многу силна б олка во моето рамо. Движењата ми беа...

ДОКТОР ФИЗИЈАТАР: Оваа вежба за болно рамо има 98% успех

Јаспер Хулшер е квалификуван физиотерапевт кој има создадено уникатни протоколи за третман на мускулно-скелетни заболувања, кој своето знаење го комбинира со стекнатото искуство, па...

Зошто доаѓа до воспаление на зглобовите, особено на колената и како...

Симптоми: -Болки, воспаление и оток во рамената, лактите, колковите, колената или зглобовите на дланките или стапалата, особено за време на истегнувања додека вежбате, дигате товар...

Лекување на бурзитис: Ако имате оток во рамо, лакт, колк, колено...

Симптоми: -Болки, воспаление и оток во рамената, лактите, колковите, колената или зглобовите на дланките или стапалата, особено за време на истегнувања додека вежбате, дигате товар...

Еве што значи ако ве боли десното а што левото рамо

Реагирајте на време: Ако имате болки во рамената, тоа може да укажува на проблеми со еден од најважните органи во телото! Зглобот во рамото е...