Дома Тагови раѓање

Таг: раѓање

Не е сеедно: дали сте родени наутро, напладне или доцна навечер

Некои свои постапки, ставови и расположенија подобро ќе ги разбереме ако знаеме во колку часот сме родени, односно ако го знаеме нашиот нумерички вибрационен...