Дома Тагови пупки

Таг: пупки

Брезата е свето дрво: лекува ќелавост, дебелина, уринарни инфекции и кожни...

Старите словени брезата за сметале за свето дрво. Тие верувале дека поседува способности да ги истерува лошите духови, па поради тоа колевките за своите...

Фитотерапевт: направете лековита маст за ревматични зглобови и гихт

Автор на овој рецепт е фитотерапевтот д-р А.Попов, а рецептот е објавен во книгата Лековити билки во народната медицина од 1967 година. За приготвување на...