Дома Тагови полен од бор

Таг: полен од бор

Една лажица од овој прав: Ги регулира хормоните, ги лечи кoскитe,...

Боровиот полен е еден од најдобрите дарови на природата. Има широк спектар на здравствени својства. Содржи повеќе од 200 биоактивни хранливи материи, витамини, минерали,...