Дома Тагови подмочување

Таг: подмочување

Д-р Илиев: Спуштена бешика е проблем за кој има решение

Мочниот меур е сместен во малата карлица и кај жените лежи на предниот дел на ваги-ната. Оваа потпора со тек на времето може да...

Инконтиненција: проблем за кој жените се срамат да зборуваат

Инконтиненција е неможност за задржување на мокрачата односно неволно испуштање на урината од мочниот меур. Тоа е чест проблем, а во Америка дури повеќе...

БУТИК ЗА ДЕЦА "ЈАКОВ"