Дома Тагови плескање со раце

Таг: плескање со раце

Мајка ми има 60 години а рацете и се како на...

Еден ден кога бев на гости кај мајка ми со семејството, станав да и помогнам околу раскревањето на масата и тогаш забележав: нејзините раце...

БУТИК ЗА ДЕЦА "ЈАКОВ"