Дома Тагови пчели

Таг: пчели

Пчелите се прогласени за најважни живи суштества на планетата Земја, а...

Пчелите се прогласени за најважните живи суштества на планетата од страна на Earthwatch Институтот. Дури и Ајнштајн рекол: “Ако пчелите исчезнат, луѓето имаат само...

Направете добро дело за вашата иднина и оставете лажица со шеќер...

Можеби ќе ви звучи необично овој предлог, но имајќи во предвид дека се најавуваат тропски горештини, најмалку што можете да направите за животната околина...

Благојче од Преспа: 16 години живеам со пчелите во најеколошкиот предел...

Бог бил великодушен кога ја создал оваа земја - Македонија, која иако е мала, таа е со недопрена природа и природни богатства, од многумина...