Дома Тагови паричник

Таг: паричник

Што треба да направите со стариот паричник за да ви донесе...

Ако купите нов паричник, тоа не значи дека веднаш треба да го фрлите стариот. Некогаш е добро кога ќе се ослободите од старите работи...

НЕ ГИ ИСФРЛАЈТЕ ОД ДОМА! Овие работи ако ги чувате ќе...

Задржете ги и не ги фрлајте! Многупати сме пишувале, а веројатно сте читале и на други портали дека работите што не се користат или се...