Дома Тагови најдобра пица

Таг: најдобра пица

Хрватска: Победникот меѓу најдобрите пица мајстори открива дека погрешно ја правиме...

Иако на прв поглед многу едноставна, факт е дека пицата мора мајсторски да биде направена, а за некои детали случајно откриваме од еден млад...