Дома Тагови мермерни јајца

Таг: мермерни јајца

Најубавите мермерни велигденски јајца се приготвуваат со едноставен природен метод, а...

Секоја година пред Велигден расте воз будата околу подготовките за овој празник, а особено околу вапцањето на велигденските јајца. Традиционално се фарбаат црвени јајца,...