Дома Тагови менискус

Таг: менискус

Повреда на менискусот – кога треба да се оперирате и колку...

Менискус е ‘рскавица која се наоѓа помеѓу натколеничната и потколеничната коска, и претставува дел од зглобот на коленот. Има амортизирачка функција. Здравиот менискус е цврст...