Дома Тагови Махалов

Таг: Махалов

ЧИСТЕЊЕ НА ЗГЛОБОВИ: Koскитe и зглобовите престануваат да болат со лек...

Ловоровиот лист (Laurus nobilis) или ловор, се ливчиња од ловоровото зимзелено дрво кое потекнува од медитеранските земји. Доказ дека ловорот се одгледувал и бил...