Дома Тагови мачко дете

Таг: мачко дете

Кобна грешка која родителите ја прават со своите машки деца: невропсихолог...

Вкоренетото верување дека синовите треба строго да се воспитуваат и без емоции е целосно погрешно и може да доведе до сериозни психички проблеми. Иако длабоко...