Дома Тагови лук во млеко

Таг: лук во млеко

РЕЦЕПТОТ НА БАБА МИ ЛЕКУВА КАШЛИЦА КАКО ОД ШЕГА: Ја исфрла...

Овој природен напиток можеби е најсилниот сојузник во лекувањето на настинките во текот на есенските месеци. Кога некој ќе се разболи дома кај нас,...

СТАВЕТЕ ЛУК ВО МЛЕКО – напиток за холестерол, ишијас и затнати...

СТАВЕТЕ ЛУК ВО МЛЕКО - напиток за холестерол, ишијас и затнати к pвни садови. Одличен лек кој помага во исфрлањето на паразитите од цревата....