Дома Тагови лилјани

Таг: лилјани

1 ЧАША ОРИЗ И ЛИЛЈАНИТЕ ЌЕ ВИ ЦВЕТААТ ПОСТОЈАНО: Во саксија,...

Лилјаните или нивните цветови познати уште и под името „крин“, се едни од најмирисливите цветови кои може да се одгледуваат во домашни услови во...