Дома Тагови ликер од вишна

Таг: ликер од вишна

Стар рецепт за ликер направен од млади листови од вишна: кој...

Овој рецепт се прави со векови, но малку е подзаборавен во поново време. Се прават ликери од плодови, но листовите се подзаборавени. Овој рецепт го...