Дома Тагови леѓен

Таг: леѓен

ОВАА ТЕРАПИЈА МЕ СПАСИ: Секоја вечер нозете ги потопував во леѓен...

Рецепт на Катерина. На оваа терапија ја потсетила нејзината мајка и поради тоа многу и е благодарна. Имала некои „женски пpoблеми“, неправилни и б...

ОВА Е ОДЛИЧНО: Потопете ги нозете 15 минути во овој раствор,...

Миењето нозе во леѓен во времетраење од 15 минути пред спиење, не е важно само поради одржување на хигиена, туку има и други предности...

Ги потопила стапалата во јаболкова киселина – 30 минути, а она...

Стапалата честопати се многу чувствителни и затоа треба да се грижиме за нив, особено дијабетичарите. Оваа група на луѓе со дијабетес се чувствителни на...