Дома Тагови ксантелазма

Таг: ксантелазма

Израстоци на очните капаци (ксантелазми) – 10 совети за нивно отстранување

Ксантелазмите (Xanthelasma palpebrarum) се жолти наслаги на кожата, на долните или горните капаци и се смета дека тие се предупредувачки знак дека постои ризик...